facebook
Dodato u korpu

Politika povrata i povraćaja novca

Da li ste dobili pogrešan, oštećen, neispravan proizvod(e) ili proizvod(e) sa delovima koji nedostaju? Bez brige, naš tim za podršku i operacije je tu da vam pomogne na najbolji mogući način. Naš cilj je da kupcima pružimo izvanredne usluge.

Smernice i procedure povrata

Kupac može da vrati pogrešan, oštećen, neispravan ili deo koji nedostaje/nepotpun proizvod. U slučaju oštećenog proizvoda, kupac treba da obavesti dodeljenu kurirsku kompaniju i Ubuy u roku od 3 dana od dostave, a u slučaju drugih uslova rok za povrat je otvoren 7 dana nakon dostave. Naša politika ne rešava probleme kupaca nakon 7 dana od dostave. Izvinjavamo se zbog prouzrokovanih neprijatnosti.

Kupac mora da ispuni sledeće uslove za povrat bilo kojeg proizvoda:

 1. Kupac mora da nas kontaktira u roku od 7 dana od dostave.
 2. Proizvod treba da bude u nekorišćenom stanju i da se može ponovo prodati.
 3. Proizvod treba da bude u originalnom pakovanju uključujući kutiju brenda/proizvođača, netaknutu MRP oznaku, uputstvo za upotrebu i garantni list.
 4. Kupac mora da vrati proizvod u celosti sa svim pratećim dodacima ili besplatnim poklonima prisutnim u njemu.

Kupac treba da kontaktira naš tim za podršku da prijavi problem u vezi sa oštećenim, neispravnim ili pogrešnim proizvodom.

Kupac mora da obezbedi/učita sve potrebne slike i video zapise sa kratkim detaljnim opisom koji će pomoći timu da istraži slučaj.

Kategorije i uslovi proizvoda koji ne ispunjavaju uslove za povrat:

 1. Određene kategorije kao što su unutrašnja odeća, donje rublje, kupaći kostimi, kozmetički proizvodi, parfemi/dezodoransi i besplatna odeća, namirnice i gurmani, nakit, potrepštine za kućne ljubimce, knjige, muzika, filmovi, baterije itd., ne ispunjavaju uslove za povrat i refundiranje.
 2. Proizvodi kojima nedostaju etikete ili dodaci.
 3. Digitalni proizvodi.
 4. Производи који су манипулисани или којима недостају серијски бројеви.
 5. Proizvod koji je kupac koristio ili instalirao.
 6. Svaki proizvod koji nije u originalnom obliku ili pakovanju.
 7. Obnovljeni proizvodi ili polovni proizvodi ne podležu povratima.
 8. Proizvodi koji nisu oštećeni, neispravni ili različiti od prvobitno naručenih.

Smernice i procedure za refundiranje

U slučaju povrata, proces refundiranja će početi tek nakon što proizvod bude primljen, pregledan i ispitan u našem skladištu, što pokazuje da ispunjava kriterijume ispunjenja uslova. Odobrenje ili odbijanje povraćaja novca zavisi od istrage koju sprovede odgovorni tim.

Kada pokrenemo povraćaj novca, biće potrebno približno 7-10 radnih dana da se iznos odrazi na prvobitni način plaćanja. Međutim, isto varira u skladu sa standardima iznirenja banke. U slučaju UCredit-a, iznos će se prikazati na vašem Ubuy nalogu u roku od 24-48 radnih sati. Kontaktirajte naš tim za podršku za više informacija.

Politika povraćaja carine, carinskih dažbina, poreza i PDV-a u slučaju da su pogrešni, oštećeni, neispravni proizvodi ili proizvodi sa delovima koji nedostaju:

 1. Ako je Ubuy kupcu unapred naplatio carinu, carinske dažbine, poreze ili PDV, iznos će biti refundiran na platnom mrežnm prolazu.
 2. Ako Ubuy nije unapred naplatio carinu, carinske dažbine, poreze ili PDV, iznos će biti refundiran samo kao UCredit.

Imajte na umu da carina, porezi i PDV neće biti vraćeni osim kada se isporuči pogrešan, oštećen, neispravan ili nedostaje deo/nekompletan proizvod.

Artikli na rasprodaji:

Proizvodi koji su deo bilo koje prodajne/promotivne ponude ne mogu da budu refundirani osim ako su neispravni.