facebook
Ubuy Best D2C Cross Border Brand of the Year 2024

THE TOP BRANDS OF TOMORROW

НАЈНОВИЈЕ ПОНУДЕ

Ubuy Serbia
Водећа међународна продавница за куповину на мрежи за луксузне брендове и премијум производе у Serbia


Убуи Србија, подржана дугогодишњим експертизама у индустрији е-трговине, представља једну од највећих веб локација за куповину на мрежи која гарантује испоруку међународних производа широм света. Наша корисничка, динамична и поуздана платформа препозната је по пажљиво структуираним услугама, након што је добила бројна позитивна сведочења купаца и признања индустрије. Као интернетска дестинација за куповину на једном месту, Убуи Србија овлашћује купце да приступе врхунским брендовима и премијским прекоморским производима, често неухватљивим на локалном тржишту. Наша продавница је дом неуспоредиве колекције најновијих локалних и глобалних брендова, која вам нуди јединствено искуство куповине без премца другим платформама.

Seize the opportunity to avail the best online shopping deals and discounts when you shop from Ubuy's multi-store eCommerce platform. We employ cutting-edge technologies and robust security systems, including SSL certification and secure payment gateways, to ensure a seamless and protected cross-border shopping experience at every step of your ordering process. At Ubuy Serbia, you can explore and purchase imported items from an extensive range of product categories, all housed within our global brand store. Our most popular categories include Fashion & jewellery, Electronics, Cell Phones & Accessories, Baby & Toddler, Home Goods, Perfumes & Fragrances, Beauty & Personal Care, Sports & Tools, Luggage & Travel Gear, Books, Automotive, Grocery & Gourmet Food, Health & Household, Tools & Home Improvements and Office Products.  

Изаберите Убуи Србију за неуспоредиво искуство куповине на мрежи које свет доводи до вашег прага, осигуравајући вам приступ најбољим производима које глобално тржиште може да понуди. Ваше задовољство и сигурност су наши главни приоритети, а ми смо посвећени пружању изврсности на сваком кораку вашег путовања са нама.

Популарне категорије
Најпродаваније категорије производа на Убуи Serbia


Изаберите да купујете у популарним категоријама Убуи производа као што су електроника, мобилни телефони и додатна опрема, кухиња и трпезарија, књиге и канцеларијски производи.. Набавите жељене увезене производе из ових категорија.. Доступни су различити филтери за тражење тражених брендираних производа и за брзу и ефикасну куповину.. Набавите производе глобалног бренда који се испоручују директно до ваших врата.  


Пружамо најбоље понуде за онлајн куповину за све електронске артикле попут ТВ и видео апарата, кућни аудио и музика, камере и дронови, технологија за ношење и електронска додатна опрема која одговара вашим потребама и вашем буџету. Наша колекција мобилних телефона, лаптопова, телевизора итд. нуди се у широком спектру избора са најновијим ажурираним понудама и попустима који се пружају током целе године. Висококвалитетни производи и услуге вам омогућавају да имате сјајно искуство онлајн куповине.

Погледај више

Ubuy је једна од најбољих продавница за онлајн куповину која нуди колекцију торби, хаљина, козметике, накита, фармерки, мајица и ципела које су доступне у различитим величинама, облицима, бојама и дизајну, како би пружила максимално задовољство купцима. Посебно се води рачуна да до вас стигну само најбољи производи. Будите прелепи и шармантни уз наш асортиманом популарних модних производа који су доступни притиском на дугме.

Погледај више

Наш егзотичан асортиман парфема врхунских брендова доступан је у разним мирисима који ће узбудити ваша чула и учиниће да се осећате фантастично. Они побољшавају ваше расположење и чине да се осећате сигурније и боље. Испробајте наше парфеме и размазите своја чула, размећите се својим мирисима где год да кренете и одишите смелошћу!

Погледај више

Добијајте најновије онлајн понуде и понуде за мобилне телефоне и додатке на Ubuy-у. Пружамо динамички распон мобилних телефона са различитим спецификацијама како би угодили вашим индивидуалним укусима и преференцијама. Доступно је више брендова мобилних телефона како би вам пружили сјајно искуство по конкурентним ценама. Овде пронађите мобилни телефон из снова и испуните своју жељу да останете повезани са стилом.

Погледај више

Наш избор лаптоп рачунара за игре пружа непрекидну забаву за целу породицу. Помаже вам да се повежете, опустите и истражите своје креативне вештине. Висококвалитетни процесори и звучни системи у лаптопима нуде импресивно искуство играња као никада раније.

Погледај више

Унапредите свој изглед и личност са нашим егзотичним асортиманом брендираних козметичких производа који вам пружају велику удобност и задовољство. Наши производи су тестирани како би у великој мери били сигурни за кожу и да пружају дуготрајну лепоту. Зато изгледајте прелепо и осећајте се сјајно са правим избором.

Погледај више

Време је да надоградите свој дом и учините га бољим него икада раније. Стога вам наша колекција производа за побољшање дома помаже да ваш дом учините живахнијим и лепшим. Имамо велики избор боја, дизајна, текстура и облика који одговарају вашем декору и додају гламур вашем дому.

Погледај више

Све врсте канцеларијских производа су доступне у нашој колекцији. Не морате више да тражите да бисте пронашли било који од ваших канцеларијских материјала. Наћи ћете висококвалитетне производе по разумној цени који одговарају вашим специфичним захтевима управо овде у Ubuy-у.

Погледај више

Купите, ми испоручујемо.
Купујте страну робу од Популарних глобалних марки на мрежи у Србији


Ако тражите портал који вам омогућава да купујете међународне производе и страну робу на мрежи, док се опуштате у удобности својих домова, онда је Убуи право место за вас. Ми држимо захтеве купаца на врху, пружајући брзе и задовољавајуће услуге. Купујте познате међународне брендиране производе на мрежи и испоручите их.

Останите у току!
Искористите ексклузивне понуде за онлајн куповину и попусте на увезене производе у Убуи-у


Набавите аутентичне луксузне брендове и увозну робу на мрежи по разумним ценама из наше продавнице на мрежи за куповину у иностранству. Искористите невероватне понуде и понуде које објављујемо на посебне дане и разне прилике за све наше категорије. Зашто чекати?. Искористите своју златну прилику и уштедите масивно на свим куповинама које обавите са глобалне платформе за куповину Serbia, данас.